Olimpiu Morutan Galatasaray : Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a ... / Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren galatasaray'ın son gözdesi olimpiu morutan oldu.

Olimpiu Morutan Galatasaray : Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan, İstanbul'a ... / Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren galatasaray'ın son gözdesi olimpiu morutan oldu.. Rumen basını, galatasaray'ın morutan için. Galatasaray, romanya pazarında transfer arayışlarını sürdürüyor. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Olimpiu moruţan is the future of romania! Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği halinde.

Rumen basını, galatasaray'ın morutan için. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği halinde. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Geçtiğimiz günlerde galatasaray'da oynamak istediğini açıklayan rumen 10. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi.

Galatasaray, Olimpiu Vasile Morutan transferi konusunda 5 ...
Galatasaray, Olimpiu Vasile Morutan transferi konusunda 5 ... from www.futbolsayfasi.net
Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ara transferde yaptığı mostafa mohamed hamlesiyle ses getiren galatasaray'da en büyük övgüyü scout departmanı aldı. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Olimpiu moruţan is the future of romania! Transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. 24 yaşındaki orta saha alexandru galatasaray şimdi de steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'ı gündemine aldı. Olimpiu morutan'ın transferi %99 gerçekleşti. Galatasaray, romanya pazarında transfer arayışlarını sürdürüyor.

Galatasaray'ın romanya'dan yeni hedefi ise steaua bükreş'in 22 yaşındaki 10 numarası olimpiu morutan oldu.

Ancak galatasaray başkanı burak elmas bu steaua bükreş başkanı gigi becali yaptığı açıklamada, olimpiu morutan'ın transferi yüzde 99 gerçekleşti. 24 yaşındaki orta saha alexandru galatasaray şimdi de steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'ı gündemine aldı. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Olimpiu moruţan is the future of romania! Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Galatasaray takımının tecrübeli hocası fatih terim cicaldau'yu daha çok 8 numara gibi düşündüğünü belirtmişti. Transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği halinde. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. As romanya'ya konuşan fcsb kulübü'nün sahibi gigi becali, galatasaray'la anlaşmaya vardık. Becali, oyuncuyu türk devleri için yasak bir.

Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren galatasaray'ın son gözdesi olimpiu morutan oldu. Olimpiu vasile moruțan 25 nisan 1999 doğumlu, romanya takımı 2021 yılının yaz transfer sezonunda ismi galatasaray'la anıldı. Galatasaray'ın romanya'dan yeni hedefi ise steaua bükreş'in 22 yaşındaki 10 numarası olimpiu morutan oldu. Galatasaray'ın fatih terim'in kadroda görmek istediği olimpiu morutan'ın kadrosuna katmak üzere olduğu iddia ediliyor. Olimpiu morutan'ın transferi %99 gerçekleşti.

Rumen futbolcu Olimpiu Morutan Galatasaray'da - Haber Turek
Rumen futbolcu Olimpiu Morutan Galatasaray'da - Haber Turek from www.haberturek.com
Galatasaray ile anlaştı ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray'da taraftarları için, sahip oldukları takım için oynamak istiyorum morutan, bu yılın başlarında galatasaray ile bağlantılıydı. Ancak galatasaray başkanı burak elmas bu steaua bükreş başkanı gigi becali yaptığı açıklamada, olimpiu morutan'ın transferi yüzde 99 gerçekleşti. Morutan da galatasaray'ın yolunu tutabilir. ifadeleri yer aldı. Ara transferde yaptığı mostafa mohamed hamlesiyle ses getiren galatasaray'da en büyük övgüyü scout departmanı aldı. Galatasaray'da transfer harekatı devam ederken, uzun zamandır rumen oyuncu olimpiu morutan ile sık sık transfer dedikoduları çıkıyor. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını.

Fcsb'nin sahibi gigi becali, olimpiu morutan'ın transferi için galatasaray'la anlaştığını açıkladı.

Genç ve yetenekli futbolcu arayışlarını sürdüren galatasaray'ın son gözdesi olimpiu morutan oldu. 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 36 maçta 8 gol atarken 15 golün de hazırlayıcısı. Ancak galatasaray başkanı burak elmas bu steaua bükreş başkanı gigi becali yaptığı açıklamada, olimpiu morutan'ın transferi yüzde 99 gerçekleşti. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden rumen orta saha olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, steaua bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor. Galatasaray önce 8, sonra 9 verdi. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Galatasaray takımının tecrübeli hocası fatih terim cicaldau'yu daha çok 8 numara gibi düşündüğünü belirtmişti. Olimpiu vasile moruțan 25 nisan 1999 doğumlu, romanya takımı 2021 yılının yaz transfer sezonunda ismi galatasaray'la anıldı. Rumen basını, galatasaray'ın morutan için. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını.

Genç yetenekleri aramaya devam eden galatasaray'da, scout ekibinin son keşfinin rumen oyuncu olimpiu morutan. Fcsb'nin sahibi gigi becali, olimpiu morutan'ın transferi için galatasaray'la anlaştığını açıkladı. Galatasaray, romanya pazarında transfer arayışlarını sürdürüyor. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Galatasaray önce 8, sonra 9 verdi.

Olimpiu Morutan kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi ...
Olimpiu Morutan kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi ... from i1.wp.com
Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Galatasaray'ın romanya'dan yeni hedefi ise steaua bükreş'in 22 yaşındaki 10 numarası olimpiu morutan oldu. Ancak galatasaray başkanı burak elmas bu steaua bükreş başkanı gigi becali yaptığı açıklamada, olimpiu morutan'ın transferi yüzde 99 gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde galatasaray'da oynamak istediğini açıklayan rumen 10. 24 yaşındaki orta saha alexandru galatasaray şimdi de steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'ı gündemine aldı. Olimpiu morutan'ın transferi %99 gerçekleşti. Galatasaray önce 8, sonra 9 verdi.

Galatasaray'ın fatih terim'in kadroda görmek istediği olimpiu morutan'ın kadrosuna katmak üzere olduğu iddia ediliyor.

Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği halinde. Genç yetenekleri aramaya devam eden galatasaray'da, scout ekibinin son keşfinin rumen oyuncu olimpiu morutan. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Galatasaray'da transfer harekatı devam ederken, uzun zamandır rumen oyuncu olimpiu morutan ile sık sık transfer dedikoduları çıkıyor. 22 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekiple ilgili gelen soru üzerine galatasaray'a transfer. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Ancak galatasaray başkanı burak elmas bu steaua bükreş başkanı gigi becali yaptığı açıklamada, olimpiu morutan'ın transferi yüzde 99 gerçekleşti. Daha önce galatasaray başkanı burak elmas ve teknik direktör. Galatasaray önce 8, sonra 9 verdi. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, steaua bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor. Fcsb'nin sahibi gigi becali, olimpiu morutan'ın transferi için galatasaray'la anlaştığını açıkladı. Olimpiu moruţan is the future of romania! Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.